LETSBITCOINMINER.COM
MENCIPTA KEMEWAHAN DENGAN BITCOIN
ABDUL SYAHID

ABDUL SYAHID

Hai, Nama saya Syahid & saya telah mula menjadi usahawan Bitcoin sejak September 2016. Apa yang saya akan kongsikan ini merupakan satu peluang REAL yang telah menambah baik kehidupan saya 360 darjah iaitu Bitclub Network.

Sekiranya anda serius untuk merubah kehidupan anda, anda perlu baca & tonton penerangan saya mengenai platform ini di dalam web site ini.

Saya sangat yakin jika anda faham anda tidak mungkin melepaskan peluang ini begitu sahaja.

“BLUEPRINT” STEP BY STEP UNTUK MENJADI JUTAWAN BITCOIN DALAM MASA 3 TAHUN

PROVEN 1

Hasil dapatan Bitcoin sejak May 2015. Modal RM16,000+. Sehingga September 2017, jumlah Bitcoin yang dapat dari lombong Bitclub Network ialah 5.4596 Bitcoin bersamaan RM130,000+. Ini bermaksud keuntungan RM114,000 dalam masa 2 tahun sahaja.

PROVEN2

Hasil dapatan Bitcoin sejak Ogos 2016. Modal RM2,800+. Sehingga November 2017, jumlah Bitcoin yang dapat dari lombong Bitclub Network ialah 0.1596 Bitcoin bersamaan RM5,051. Ini bermaksud keuntungan RM2251 dalam masa 13 bulan sahaja. Dan kontrak mining ini ialah LIFETIME selagi operasi mining Bitcoin relevan!

POTENSI BITCOIN

APA KATA PAKAR MENGENAI BITCOIN?

Pakar dalam kewangan dunia percaya bahawa kripto wang (crypto currency) bakal menjadi satu revolusi dalam dunia hari ini dan telah menggelar Bitcoin sebagai “emas digital”.

Satu Bitcoin hari ini adalah lebih mahal dari satu auns Emas. Jadi tidak hairan Bitcoin menjadi satu kegilaan masyarakat dunia hari ini. Tonton video ini & anda akan faham & teruja kenapa saya berkata sedemikian.

“There’s a big industry around and, you know people have made fortune out of bitcoin.” Richard Branson

seventh richest citizen of the United Kingdom, founder of Virgin Group

“I think it’s a technical tour de force but that it is an area where governments are going to maintain a dominant role.” Bill Gates

Richest person in the world, Founder of Microsoft

“Bitcoub’s low of $1,800+ yesterday simply could not be maintained. In the long term Bitcoin moves above $500,000 within three years. Bets?” John McAfee

Founder of his namesake antivirus software company

“It is a huge deal, it’s a huge, huge, huge deal. I mean I personally — I own bitcoin in my hedge fund, I own bitcoin in my fund, I own bitcoin in my private account.” Chamath Palihapitiya

Venture capitalist and partial owner of the Golden State Warriors

SEJARAH HARGA BITCOIN

  • Pada 2010, harga 1 Bitcoin ialah $0.07
  • Pada 2013, harga 1 Bitcoin ialah $979
  • Pada May 2017, harga 1 Bitcoin ialah $2851
  • Pada 5 Nov 2017, harga bitcoin telah mencecah $7476 satu Bitcoin, mencatatkan peningkatan 1000% dari pada tahun sebelumnya. (RM31,000+)
BERITA SEMASA BITCOIN

MATAWANG DIGITAL (BITCOIN) DARI PANDANGAN SYARIAH

Siapa beliau ni?? 

Mohd Daud Bakar , Chairman of the Shariah Advisory Council at Central Bank of Malaysia

Hightlight isu:

  • Minit 10:40 – isu hack (hampir mustahil untuk di hack) .
  • Minit 13:45 – isu mining(dengar betol2 even beliau sendri yang mmpunyai syarikat di dubai yg terlibat degan mining bitcoin) .
  • Minit 17:10 – isu gharar & qatar.
  • Minit 23:20 – isu sandaran emas pada matawang ( Emas sudah tidak sesuai di sandarkan pada mata wang) .
  • Minit 25:30 – isu volatility yang menjadi persoalan ramai pasal naik turun harga bitcoin yang tidak tetap.

APA ITU BITCOIN

BITCOIN ADALAH MATAWANG DIGITAL

Jom ambil tahu tentang apa itu bitcoin melalui video 1 minit ini.

  • Apa itu Bitcoin?
  • Siapa yang kawal Bitcoin?
  • Dari mana datang Bitcoin?
  • Macam mana Bitcoin berfungsi?
  • Apa itu teknologi blockchain?
  • Apa itu Public Ledger?
  • Bagaimana harga Bitcoin ditentukan?

Teknologi ini sangat penting untuk anda faham kerana ianya asas kepada sistem kripto wang itu sendiri.

CIRI-CIRI BITCOIN YANG MENYEBABKAN IANYA SATU ASET YANG HEBAT

TELUS

Bitcoin menggunakan teknologi Blockchain. Jadi, setiap transaksi Bitcoin adalah telus & direkodkan didalam public ledger

TIDAK DIKAWAL OLEH MANA-MANA PIHAK

Ya. Bitcoin bersifat independent & tidak bergantung kepada mana-mana pihak untuk mengawal Bitcoin. Ini bermaksud jika anda ingin menghantar Bitcoin kepada sesiapa, anda tidak perlu melalui pihak ketiga yang biasanya akan memakan kos yang tinggi.

KEKAL

Bitcoin hampir mustahil untuk dimusnahkan kerana ia bergantung kepada teknologi Blockchain di mana di sokong oleh para miners di seluruh dunia. Hanya dengan menutup Internet seluruh dunia sahaja mampu memusnahkan pergerakan Bitcoin. Macam mustahil kan?

BEKALAN TERHAD

Secara keseluruhan, 21,000,000 bitcoin akan dikeluarkan. Ini mencipta had besar yang akan melonjak nilai bitcoin kerana jumlahnya terhad dan permintaanya semakin tinggi saban hari. Kerana ia terhad harganya bergantung kepada supply & demand, sama seperti nilaian emas.

BITCOIN HANYA BOLEH DIDAPATI DENGAN 2 CARA

1.MELOMBONG

2.JUAL/BELI/SERVICE

“Bitcoin ialah satu teknologi mata wang digital yang di kategorikan sebagai Kripto Wang { Crypto Currency}. Ianya bergerak melalui teknologi Blockchain. Blockchain ini terdiri daripada rangkaian ribuan komputer khas yang bertindak sebagai server untuk menjana, melindungi & mengesahkan transaksi. Inilah yang dinamakan sebagai “mining” ataupun perlombongan”

APA ITU PERLOMBONGAN BITCOIN?

PERLOMBONGAN BITCOIN IALAH PROSES UNTUK MENDAPATKAN BITCOIN MELALUI PROSES PERLOMBONGAN DIGITAL

  • Secara puratanya, setiap 10 minit, satu Blok Bitcoin akan terhasil dan menjadi reward kepada orang yang melombong.
  • Pada permulaan iaitu pada tahun 2009, 50 Bitcoin baru akan terhasil setiap 10 minit.
  • Setiap 210,000 Blok yang mengambil masa lebih kurang 4 tahun, ia akan berkurangan separuh kepada 25 Bitcoin per Blok.
  • Selepas 210,000 Blok berikutnya yang berlaku pada bulan Julai 2016, ia berkurangan lagi kepada 12.5 Bitcoin per Blok (kita di Fasa ini).
  • Dan ianya akan berterusan berkurang separuh (halve) setiap 4 tahun sehingga tahun 2140.
  • Pada masa itu, tiada lagi Bitcoin baru akan terhasil dan hanya akan terdapat 21 Juta Bitcoin di dalam dunia.
  • So, Bitcoin will always be rare. Sepertimana emas yang telah habis digali, ianya menjadi semakin bernilai tinggi.

PELUANG MELOMBONG DENGAN BITCLUB NETWORK DATACENTRE DI REYJKAVIC, ICELAND

REAL OPERASI MINING DI REYJKAVIK, ICELAND

MINING CENTRE VISIT (OCT 2017)

Pada 30 October 2017, saya sendiri telah melawat Data Centre Bitclub Network di Reyjkavik, Iceland.

Kami juga telah masuk kedalam data centre dan melihat sendiri mesin-mesin Mining Bitclub Network yang dianggarkan berjumlah lebih dari 2 ribu unit.

APA PELUANG YANG BITCLUB NETWORK TAWARKAN?

Secara ringkasnya, BitClub Network adalah sebuah kelab perlombongan dan adalah satu-satunya crowdfunded mining pool yang memberi peluang kepada semua orang untuk membeli saham dalam perlombongan dan bersama-sama mendapatkan keuntungan daripada operasi perlombongan yang dijalankan.

Dalam erti kata lain, BitClub Network adalah kepunyaan semua ahli kelab yang mana modal yang ahli keluarkan untuk membeli saham perlombongan akan digunakan untuk membeli peralatan melombong bitcoin.

Ringkasnya, kita kongsi duit beli mesin dan kita melombong sama-sama, hasilnya kita tak tahu berapa tapi 100% hasil lombong kita agihkan semula ikut saham masing-masing. Model bisnes yang pertamanya di dunia ini telah pun berjalan lancar masuk tahun ketiga dan tidak mustahil BitClub Network bakal menjadi pelombong bitcoin terbesar dunia dalam masa terdekat.

Tahun 2018 bakal menyaksikan Bitclub akan menjadi pelombong Bitcoin terbesar dunia. Equipment telah di tempah & hanya menunggu waktu untuk pemasangan pada akhir Februari 2018.

SAMPAI BILA KITA AKAN TERIMA?

 

Seagi projek ini berjalan! Yang mana jika mengikut teorinya sampai ke tahun 2140!

Walaubagaimanapun akan datang kita tidak boleh ramalkan mungkin mining Bitcoin tidak lagi menguntungkan atau muncul pula peluang untuk melombong cryptocurrency lain yang bernilai yang mana kita tak perlu risau kerana kita sudah ada ‘kapal korek’ terbaik iaitu BitClub Network.

BitClub Network adalah platform terbaik untuk kita terlibat di dalam dunia cryptocurrency dan mengaut keuntungan bersama-sama.

POTENSI PULANGAN DENGAN BITCLUB NETWORK

Orang-orang terkaya dan bijak pandai dunia yang melabur Jutaan Dolar percaya Bitcoin akan berharga sekurang-kurangnya $50,000 per Bitcoin dalam masa 3 tahun akan datang.

Hari ini(26/11/2017), harga Bitcoin telah mencecah $8,926. Tak mustahil angka $50,000 dalam masa 3 tahun akan tercapai & mungkin lebih!

Note: Gambar adalah anggaran berdasarkan daripada pengalaman keuntungan miner yang yang sudah hampir 3 tahun. Pihak BitclubNetwork tidak pernah menjanjikan pulangan secara  tetap kepada para pemilik mesin bitcoin mining, yang pasti terima bitcoin hari-hari & berterusan.

Kenapa Anda Mesti Join Bitclub Network?

  • Modal sekali seumur hidup (repurchase).
  • Modal serendah Usd 599/ Rm 3000 sudah boleh join dunia pelombongan bitcoin.
  • Konsisten terima Bitcoin setiap hari (Tanpa Gagal sudah masuk tahun ke 4).
  • Harga Bitcoin yang sering meningkat (Pakar meramal harga Bitcoin akan mencecah $500,000 pada  tahun 2020).
  • Tanpa perlu ada mining site sendiri (kos tinggi, elektrik dan lain-lain).
  • Buta IT / Teknologi pun boleh turut serta terima Bitcoin setiap hari
  • Yang paling best dapat bonus, dengan menjual share mining BitclubNetwork.

MEDIA ANTARABANGSA MENCERITAKAN KEHEBATAN BITCLUBNETWORK

TESTIMONI

Apa yang ahli Bitclub kata tentang Bitclub Network

“Bitclubnetwork is giving hope to people. Not only does it give financial freedom but it also gives fulfillment. It’s currently in the top 10 of the mining companies in the world. It is legit and can be verified in the public ledger, blockchain.

It pays mining shares to its members daily without fail”

NONTANDO PORTIA

Crypto Enthusiast, South Africa

Its like a GOLD mine, but everyone can take part. The beauty of the business model for BCN is even the low income can jump into Bitcoin mining.

BitClub Network has a REAL opportunity for anyone to purchase mining equipment and earn profits from what is being mined”

ZUL SHAFIEE

Operation & Finance Controller, Japan

“Bitclub Network is the fastest Bitcoin Mining company and more then just a mining company,that is tipped to be the biggest in 2020,by holding the Biggest market share because we mine as crowd and everyone get paid everyday . Every member is getting paid everyday that makes it special .and it changes lives.” WILLIAM MYEZAA

Entrepreneur,Investor, & Marketer, South Africa

SENARAI PAKEJ MINING BITCLUB NETWORK

Mesin Mining Bitcoin jenama Bitmain S9 adalah yang terpantas dalam membuat verification. Anda beli satu mesin bitmain bersama Bitclub anda :
TIDAK PERLU bersusah payah mencari tempat untuk meletakkan mesin mining.
TIDAK PERLU membuat maintenance terhadap sebarang kerosakan atau masalah teknikal mesin
TIDAK PERLU risau nak keluar modal lagi untuk mesin anda tetapi anda mendapat bitcoin seumur hidup dari mining. Kecuali anda ingin menambah mesin.
TIDAK PERLU risau untuk merebut agihan bitcoin yang anda perlu bersaing dengan semua pelombong bitcoin seluruh dunia

BitclubNetwork mempunyai potensi yang sangat besar.

JANGAN KETINGGALAN!

SO..Anda nak beli pool apa?

2 STEP MUDAH UNTUK BELI POOL

1.CLICK BUTTON “FREE SIGNUP” UNTUK DAFTAR PERCUMA

2.CLICK BUTTON”HUBUNGI SAYA 0132996502″ UNTUK PERTANYAAN/PEMBAYARAN POOL

JANGAN SEGAN, MESEJ DIBAWAH UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

11 + 3 =