Welcome to letsbitcoinminer.com

Bagaimana Saya Terima Bitcoin 100% Secara Pasif Setiap Hari

syahid1

Salam Hormat

Hai, Saya Abdul Syahid. Usahawan bitcoin sejak lewat 2016 iaitu pada bulan October. Hari ini saya nak sharekan satu peluang yang berpotensi merubah kehidupan anda 360 darjah iaitu dengan BitclubNetwork. Sebelum saya mulakan mengenai peluang ke-emasan ini, saya harap anda boleh tengok video berdurasi 10 minit ini dulu untuk dapatkan overview mengenai peluang yang bakal saya kongsikan ini. Saya yakin, jika anda boleh faham apa itu bitcoin dan peluang yang saya akan kongsi ini, anda pasti tidak akan melepaskan peluang ini begitu sahaja!

Bukti Saya Terima Bitcoin Setiap Hari Tanpa Henti

Screenshot di atas membuktikan yang saya menjana Bitcoin secara berterusan setiap hari.

Saya akan kongsikan ini adalah satu peluang menjana pendapatan secara pasif & aktif dengan Bitclub Network.

Sebelum itu, jom kita lihat potensi bitcoin itu sendiri.

Potensi Bitcoin!!

Who is Investing in Bitcoin?
Sir_Richard_Branson

Richard Branson

Billionaire Richard Branson hosted the greatest minds in Bitcoin on his private Island to discuss the future of Blockchain technology. Sir Richard has personally invested over $30 million into Bitcoin start ups so far

Marc_Andreessen

Marc Andreessen

Inventor of the first web browser Netscape says Blockchain technology will impact the world more than the Internet has. Andreessen has invested $50 million in Coinbase and has vowed to invest hundreds of millions more

Bill_Gates

Bill Gates

Bitcoin is better than currency in that you don’t have to be physically in the same place, and in the future, financial transactions will eventually be digital, universal and almost free

Berita semasa Bitcoin

Study Bitcoin & Blockchain, Federal Reserve Chair Tells Central Banks(click image to link source)
Japan Accepts Bitcoin as Legal Payment Method(click image to link source)
John McAfee Claims Bitcoin Will be Worth $500,000 in Three Years(click image to link source)
BNM- garis panduan wang kripto(bitcoin)

Berdasarkan pakar Bitcoin merupakan satu aset penting di mana value nya akan mencecah sehingga $10,000 pada tahun 2020

Sebelum itu, apa itu Bitcoin ?

Apa Itu Bitcoin

Jom ambil tahu tentang apa itu bitcoin melalui video 1 minit ini.

  • Apa itu Bitcoin?
  • Siapa yang kawal Bitcoin?
  • Dari mana datang Bitcoin?
  • Macam mana Bitcoin berfungsi?
  • Apa itu teknologi blockchain?
  • Apa itu Public Ledger?
  • Bagaimana harga Bitcoin ditentukan?

Bitcoin ialah satu teknologi mata wang digital yang di kategorikan sebagai Kripto Wang { Crypto Currency}. Ianya bergerak melalui teknologi Blockchain. Blockchain ini terdiri daripada rangkaian ribuan komputer khas yang bertindak sebagai server untuk menjana, melindungi & mengesahkan transaksi. Inilah yang dinamakan sebagai "mining" ataupun perlombongan   

  • Kenapa Bitcoin adalah Duit yang Sempurna
  • Penerangan Bitcoin Secara Teknikal

Apakah itu Perlombongan Bitcoin?

  • Perlombongan bitcoin ialah satu proses pengesahan transaksi(serve) bitcoin bagi mendapatkan bitcoin baru & caj transaksi
  • Setiap 10 minit, akan terhasilnya bitcoin baru dan akan di agihkan kepada para pelombong bitcoin
  • Pada fasa awal perlombongan bitcoin, 50 bitcoin terhasil setiap 10 minit
  • Setiap 4 tahun, kadar bitcoin yang terhasil akan berkurang separuh dari sebelumnya.
  • Kini, sejak tahun 2016, kadar bitcoin yang terhasil ialah 12.5btc
  • Jumlah bitcoin ialah 21 juta keseluruhannya dan akan berhenti penghasilannya pada tahun 2140
  • Pada masa itu tiada lagi penghasilan baru bitcoin menjadikan bitcoin ini sentiasa RARE.
Contoh Mesin Perlombonga Bitcoin (Antminer S9)

Bitclub Network

Siapakah Bitclub Network?

  • Bitclub Network sejak 2014 menjalankan proses perlombongan bitcoin
  • Bitclub Network tidak di miliki oleh mana-mana entiti.
  • Bitclub network terdiri dari pasukan pakar, usahawan, programmer & profesional berkerjasama dengan Network Marketer untuk memulakan perniagaan yang sangat mudah di dalam satu industri yang sangat kompleks
  • Sesiapa sahaja boleh menyertai Bitclub Network untuk mendapatkan pendapatan secara pasif & aktif. Untuk info lanjut, boleh lawat laman FAQ Bitclub Network http://bitclubnetwork.com/faq.html
  • Bitclub Network adalah salah satu pelombong terbesar di dunia dan anda boleh melihat bukti ini melalui http://blockchain.info/pools
  • Untuk pengetahuan, blockchain.info ialah satu lejer awam di mana semua transaksi bitcoin seluruh dunia di rekodkan & website ini dibangunkan dengan kos lebih $30 juta
Bukti Bitclub Network sebagai salah satu pelombong terbesar dunia (click image to link sourse)

Real operasi mining Bitclub Network di Reyjkavic, Iceland

Sekumpulan ahli Bitclub Network Malaysia telah pergi sendiri ke data centre milik Vern Global di Reykjavic, Iceland bagi menyaksi sendiri operasi mining Bitclub Network yang dijalankan disana.

"Kalau tak percaya datang sendirilah" kata mereka

lawatan orang Malaysia ke mining farm Bitclub Netork

 Pembuktian Projek Bitclub Network adalah real

Blockchain.info/pools

Blockchain.info adalah satu public lejer yang merekodkan setiap transaksi bitcoin di seluruh dunia. 

Blockchain telah di invest lebih $30 juta di dalam nya hanya untuk bangunkan portal yang powerful ini. 

Antara portal lain seumpamanya ialah BlockTrail.

Dalam Blockchain ni anda akan dapat lihat Top Miners di dalam dunia sekarang dan Bitclub Network adalah salah satu daripada TOP 10 pelombong bitcoin di seluruh dunia iaitu mendapat 32 block bitcoin.

Reward perblock

so inilah contoh 1 block(#485878). Bitcoin yang bitclub dapat sebanyak 32 block tadi, iaitu dalam satu block ada 2 jenis reward
1. Block Reward/new bitcoin(12.5btc)
2.Transaction Fees(2.0996btc)
Daripada inilah inilah yang digunakan untuk membayar hasil bitcoin setiap hari kepada pemegang share dalam Bitclub Network

Terima Bitcoins

Daripada hasil pool tadi akan di berikan kepada semua pemegang share dalam Bitclub Network. 

Ini ialah hasil yang diterima oleh setiap pemegang share setiap hari. 

Dan yang paling best ialah projek ini ialah projek lifetime! 

Bermakna anda akan terima bitcoin setiap hari sehingga Bitcoin habis dilombong (estimated 2140)

Media Antarabangsa Menceritakan KEHEBATAN Bitclub Network

Bitclub Network appears in Nasdaq news (click image to link sourse)
Bitclub Network in breaking news (click image to link sourse)

Kenapa Anda Mesti Join Bitclub Network?

  • Modal sekali seumur hidup (repurchase)
  • Modal serendah Usd 599/ Rm 3000 sudah boleh join dunia pelombongan bitcoin
  • Konsisten terima Bitcoin setiap hari (Tanpa Gagal untuk last 3 years)
  • Harga Bitcoin yang sering meningkat (Pakar meramal harga Bitcoin akan mencecah $10,000 pada hujung tahun 2018)
  • Tanpa perlu ada mining site sendiri (kos tinggi, elektrik dan lain-lain)
  • Buta IT / Teknologi pun boleh turut serta terima Bitcoin setiap hari
  • Yang paling BEST boleh jana income berganda dengan mempromosi Bitclub Network (Network Marketing)

Pakej & Potensi Pulangan Di Bitclub Network(Based On Track Record)

  • Hasil mining yang dipaparkan adalah dari pengalaman miner yang lepas, dalam mining bitcoin hasil yang diperolehi tidak tetap setiap hari, hanya boleh tahu anggaran sahaja.Tetapi yang pasti hasilnya setiap hari dan BERTERUSAN.

Dalam kata singkat, melabur dalam Bitclub Network mempunyai potensi yang sangat besar.

Jika anda mengabaikan peluang ini, mungkin akan datang ketika harga bitcoin dah terlalu tinggi anda akan terlalu lambat untuk turut serta dalam projek Bitclub Network ini.

  • Proof Testimoni Pool 1
  • Join Oktober 2014, Modal USD 599/ RM 3000
  • Hasil August 2016, 1.332266 Bitcoin
  • Bersamaan USD 4,242 iaitu RM18,156.57
  • Dalam masa 3 tahun, 7 kali ganda ROI
  • Mesin masih lagi MELOMBONG SEHINGGA HARI INI

3 Langkah Mudah Untuk Bermula

  1. KLIK LOGO untuk dibawa ke laman pendaftaran. Masukkan nama, alamat emel dan username pilihan kemudian tetapkan password anda.
  • Hubungi Saya

2. Hubungi saya melalui Whatsapp, Call dan Message di talian +6013- 299 6502 untuk urusan bayaran atau sebarang pertanyaan.

  • Buat Bayaran & Mula Melombong

3.Buat bayaran ke akaun bank yang diberikan di dalam Whatsapp. Akaun anda akan saya aktifkan dalam tempoh 3-12 jam sebaik bayaran diterima.

Sit back, relaxxx .. Selepas 30 hari process setup mining equiment, anda akan mula terima Bitcoin percuma daripada lombong setiap hari untuk bertahun-tahun lamanya 

  • Hak Tercipta Pelihara - Abdul Syahid